Mesajul lui Dacian Cioloș pentru protestatarii de la mitingul Diasporei

Mesajul lui Dacian Cioloș pentru protestatarii de la mitingul Diasporei: deși mitingul diasporei se adresează clasie politice, „ce-ar fi ca tot acest miting să se transforme într-un mesaj pe care diaspora îl adresează societății românești”?

LIVE TEXT/ Mitingul diasporei, în Piața Victoriei. Tot ce trebuie să știi despre protestul din 10 august (FOTO&VIDEO)

VIDEO&FOTO/ Protestatarii din Piața Victoriei s-au îmbrâncit cu jandarmii, care au ripostat cu gaze lacrimogene. Mai multe persoane au primit îngrijiri medicale

Fostul premier a pus această întrebare pe Facebook și a adăugat că cei care ne conduc astăzi nu sunt „cauza” problemelor, ci „efectul” a ceea ce românii nu au făcut bine.

„Dacă acest miting e un mesaj adresat de diaspora guvernanților, ce-ar fi ca tot acest miting să se transforme într-un mesaj pe care diaspora îl adresează societății românești?

Cei care ne conduc azi nu sunt „cauza“ a ceea ce nu merge bine în țară, ci mai degrabă „efectul“ a ceea ce noi, poate, nu am făcut bine”, a scris Dacian Cioloș pe pagina sa de Facebook.

Totodată, Dacian Cioloș propune ca fiecare comunitate din Diaspora care se va constitui sau se va consolida după mitingul din data de 10 august să ia în grijă o comunitate rămasă acasă și să o ajute să-și ia în mâini propriul destin colectiv.

„Am și o idee care poate funcționa, am văzut-o pusă în practică de mai multe grupuri de români organ...

Citește pe libertatea.ro