Mesajul lui Victor Ponta după violențele din Piața Victoriei: „În noiembrie 2015 când protestele puteau degenera, am demisionat imediat”

Victor Ponta a transmis un mesaj pe Facebook, după violențele de vineri seară, din Piața Victoriei. Fostul premier a făcut referire la faptul că, în noiembrie 2015, a demisionat din funcția de premier, când „protestele puteau degenera”.

„M-am uitat cu oroare la ce s-a întâmplat azi în Țară / și mă declar indignat de modul mizerabil și criminal în care niște români sunt tratați de către Guvernul lor ( indiferent dacă ești sau nu de acord cu revendicările lor)!

Am considerat mereu (și nu am renunțatla acest principiu) că ajungi la guvernare ca să faci bine oamenilor / Dragnea ( și alții ca el) cred că guvernarea este doar că să faci bani, să îți promovezi rudele și oamenii din gașca ta și să folosești forța Statului împotriva celor care te critică !

1. Am fost Prim Ministru timp de 4 ani și niciodată nu am fost de acord să folosesc forță instituțiilor Statului împotriva oamenilor / în Noiembrie 2015 când protestele puteau degenera am demisionat imediat și am detensionat situația / am greșit eu crezând în democrație și în responsabilitate politică? Are dreptate Dragnea să își pună slugile să bată oameni și să mintă la televizor mai oribil decât pe vremea PCR?

Dvs să decideți – eu nu m-am răzgândit.

Citește pe libertatea.ro