Militarul Constantin Marius Maxim a fost condamnat definitiv la închisoare. Bărbatul e acuzat corupere de minori

Militarul Constantin Marius Maxim a fost condamnat definitiv la închisoare. Bărbatul, care a luptat în Irak și Afganistan, își va petrecere următorii doi ani și opt luni în spatele gratiilor, pentru corupere sexuală de minori, racolarea minorilor în scopuri sexuale și ultraj contra bunelor moravuri.

Sentința definitivă în cazul militarului Constantin Marius Maxim a fost pronunțată de magistrații Curții de Apel Cluj pe 10 mai. Bărbatul originar din Botoșani a fost încarcerat marți, după ce a fost capturat de polițiștii de la Compartimentul Urmăriri, scrie Monitorul de Botoșani.

Ridicat în baza mandatului de executare a pedepsei, Marius Constantin Maxim a fost încarcerat în Penitenciarul Botoșani.

În plu, Constantin Marius Maxim trebuie să plătească daune morale în valoare de 12.000 de euro părinților a două fetițe, dar și suma de 3.500 de lei drept cheltuieli judiciare, după cum reiese din hotărârea instanței.

Potrivit rechizitoriului procurorilor, bărbatul, în vârstă de 44 de ani, este acuzat de corupere sexuală a minorilor, racolarea minorilor în scopuri sexuale și ultraj contra bunelor moravuri.

În septembrie 2016, Constantin Marius Maxim, angajat al unei unități militare din Dej, și-ar fi provocat plăceri sexuale în prezența unei fetițe de opt ani. O femeie a alertat Poliția, după ce a văzut gesturile obsecene făcute de militar în față cu copila.

Polițiștii au descoperit ...

Citește pe libertatea.ro