Miniștrii Rovana Plumb, Sevil Shhaideh și Răzvan Cuc părăsesc Guvernul Tudose. Dragnea: "PSD a trecut astăzi printr-o cumpănă foarte mare"

Miniștrii Sevil Shhaideh și Rovana Plumb au demisionat, deși "toată lumea" din Comitetul Executiv le-a cerut să nu demisioneze, a anunțat, joi seară, Liviu Dragnea la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD.

"Au fost discuții destul de profunde în care s-a discutat despre programul de guvernare, despre situația celor două colege și despre faptul că PSD nu dorește ca instituții care nu ar trebui să aibă influență să influențe remanierile guvernamentale. Toți colegii au adus argumente ca cele două colege să nu plece, după ce ele au anunțat la începutul ședinței că s-au hotărât să demisioneze. După toate orele de discuție, în care toată lumea le-a cerut să rămână, au fost întrebate încă o dată li și-au mențiunt decizia de a menționa.

Nu vor să pună sub semnul întrebării actul guvernării", a spus Dragnea la finalul ședinței Comitetului Executiv al PSD, care a durat aproape șase ore.

Citește pe incont.stirileprotv.ro