Ministrul Apărării Naționale, despre protestul românilor din Diaspora: Este un protest politic; ne dorim să fie pașnic

Mihai Fifor, ministrul Apărării Naționale, a declarat, la Arad, că protestul de vineri, al românilor din Diaspora, este unul „politic” și că pe unii oameni îi deranjează faptul că „se îmbunătățesc condițiile de viață ale românilor, că au mai mulți bani în buzunar”, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ministrul Apărării Naționale a declarat, vineri, la Arad, întrebat ce părere are despre protestul românilor din Diaspora, organizat în Piața Victoriei din București, că își dorește să fie unul pașnic.

„Este un protest politic, este, în ultimă instanță, dreptul cetățenilor de a protesta. Ne dorim să fie un protest pașnic, ne dorim să fie un protest în limite legale, astfel încât să nu avem de a face cu, eu știu, lucruri neplăcute, pe care nimeni nu și le dorește”, a afirmat Mihai Fifor.

De asemenea, ministrul Apărării Naționale a precizat că se respectă programul de guvernare și că unii oameni sunt deranjați de faptul că se îmbunătățesc condițiile de viață ale românilor și că au mai mulți bani în buzunar.

„Unii oameni sunt nemulțumiți de activitatea Guvernului, alții nu, noi continuăm să spunem, și cred că fiecare minister a făcut un bilanț până la ora aceasta, după șase luni de guvernare, și a arătat că se respectă întru totul programul de guvernare votat de români. Am spus-o de la bun început și continui să spun lucrul acesta: guvernăm sub o presiune extraordinară de aproape doi...

Citește pe zf.ro