Mircea Badea: „Acum procurorii sunt la comandă politică?”

Realizatorul Antenei 3 Mircea Badea a comentat cazul jurnaliștilor Emma Zeicescu (TVR) și Claudiu Popa (Realitatea TV), puși sub învinuire de către procurorii DIICOT, după ce asupra lor au fost găsite două țigări cu cannabis, spunând că le va aplica celor doi exact același tratament pe care l-au aplicat și ei la rândul lor altor persoane.

Acum procurorii sunt la comandă politică?, a întrebat retoric Badea.

”Am de gând să le aplic acestor forme de viață drogangioace exact, dar exact, aceeași retorică și același tratament pe care l-au aplicat ei atât de multor persoane, cele mai multe nemeritând deloc acest tratament. Cred că ei merită (…) Festivalul de muzică al vieții. Miliția, jandarmeria, au dat nenumărate comunicate. La fel ca și ăla de la Cluj, e o drogangeală…MAI a zis, atenție cu drogangeala, atenție că noi venim.

Vedeți că noi veghem să nu fie drogangeală. Ce au făcut ăștia? Bă, s-au drogangit. Ce s-a întâmplat, conform relatărilor. Vă zic imediat ce spune și #rezist Claudiu Popa. Festivalul a fost pe 11.08. Știți ce a fost pe 10? Revoluția. Revoluția lui Bot și a lui boicot. Care s-a terminat destul de prost pentru ei. După gazat vine fumat, nu? Am luat gaze, să luăm și niște fumuri. Te duci la concert. A venit miliția la concert.

Ce avem noi aici? Niște țigărușe (…)” a spus Mircea Badea.

Citește pe cotidianul.ro