Mutare de ultimă oră în războiul din PSD

Războiul la vedere dintre Mihai Tudose și Carmen Dan, reprezentantă a aripii Dragnea în PSD, ar putea fi tranșat mai devreme. Oamenii liderului PSD grăbesc convocarea Comitetului Executiv al partidului.

Social-democrații din județul Olt, conduși de Paul Stănescu, alt reprezentant al aripii Dragnea din PSD, solicită, printr-un comunicat, convocarea de urgență Comitetului Executiv Național (CExN), „ca urmare a ultimelor evenimente din partid și derulate în spațiul public”.

Conform comunicatului, solicitarea vine „în urma consultării organizațiilor locale din județ”.

„PSD Olt, reprezentată de Paul Stănescu, în calitate de președinte și Marius Oprescu, președinte executiv, solicită de urgență convocarea Comitetului Executiv Național al PSD. Această solicitare vine ca urmare a ultimelor evenimente din partid și derulate în spatiul public, evenimente care au darul de a produce grave prejudicii de imagine Partidului Social Democrat”, se arată în documentul citat.

„PSD Olt dorește cât mai grabnic ca aceste inadvertențe să se clarifice imediat și PSD să continue să guverneze țara așa cum electoratul a decis și dorit”, adaugă PSD Olt.

O astfel de solicitarea a venit și din partea fostului ministru Rovana Plumb, plecată din Guvern la insistențele premierului Mihai Tudose.

„Situația de instabilitate din ultima perioadă nu mai poate continua! Fiecare zi care trece într-un astfel de clima...

Citește pe cotidianul.ro