Nelu și Elena Ploieșteanu, primele declarații după moartea fiului lor. “Am slăbit opt kilograme”

Nelu și Elena Ploieșteanu, primele declarații după moartea fiului lor. Artistul a slăbit mult, iar soția lui suferă cumplit după ce Mihăiță s-a stins din viață.

Au trecut două luni de la moartea lui Mihăiță, iar cei doi nu își pot reveni din șoc. Elena Ploieșteanu era cea care petrecea tot timpul cu băiatul.

“O să vă obișnuiți de acum încolo un an de zile cu ținuta mea. În orice familie există conflicte. Cei care au vorbit, eu nu mă supăr pe ei, nu am primit niciun leu, nu am acceptat. Am slăbit vreo opt kilograme. Din păcate, a trebuit pentru ca aveam niste contracte. Am toată luna iulie”, a spus Nelu Ploieșteanu la Antena Stars.

“Starea mea nu este una bună. eu tot timpul eram cu Mihăiță în brațe. Mi-este foarte greu. Eu una până nu m-oi duce lângă el nu pot. Plâng zi și noapte. Mihăiță trebuia să fie acasă acum. dacă mai trăia încă 30 de ani eu tot alături de el eram, eu eram cea mai fericită lângă el”, a spus Elena Ploieșteanu. Băiatul lui Nelu Ploieșteanu era ținuit la pat de mai bine de 20 de ani. Băiatul a venit pe lume perfect sănătos, dar un vaccin i-a cauzat suferința.

de la vârsta de două luni a avut tetrapareză spastică și encefalopatie.

Citește pe libertatea.ro