Nistor vrea să uite perioada petrecută la CFR Cluj: "Trecutul nu mai contează. Cu Dan Petrescu nu am discutat absolut deloc"

Dan Nistor (29 de ani) a revenit la Dinamo după șase luni petrecute la CFR Cluj. Mijlocașul a vorbit despre perioada petrecută în Gruia și despre relația pe care a avut-o cu Dan Petrescu, într-un interviu acordat pentru Telekom Sport.

"Relația cu Dan Petrescu nu a fost greu de gestionat. Practic, nu a fost o relație. Nu am avut multe discuții cu dânsul. Trecutul nu mai contează pentru mine, importante sunt prezentul și viitorul. Nu am discutat absolut nimic cu dânsul, doar ce ați văzut în acea conferință de presă", a spus Nistor, pentru Telekom Sport.

Dan Nistor a semnat contractul cu Dinamo, unul valabil până la data de 30 iunie 2020, iar luni va pleca în cantonamentul din Cipru, sub conducerea lui Vasile Miriuță. Mijlocașul a refuzat mai multe oferte pentru a reveni la Dinamo și a anunțat că o mutare la FCSB ar fi fost imposibilă: "Referitor la Steaua, am avut o singură discuție atunci cu nașul meu, Mihai Pintilii. Atât a fost, nimic mai mult, nu mi-aș fi dorit să merg acolo.

Am mai avut câteva oferte, dar nu m-au interesat. Când am auzit că mă vrea Dinamo, am acceptat imediat", a încheiat el.

Citește pe prosport.ro