Noi detalii din mariajul Andreei Tonciu. “Eram mai tare ca Bahmu și Prigoană”

Noi detalii din mariajul Andreei Tonciu. “Eram mai tare ca Bahmu și Prigoană”
Foto: www.libertatea.ro

Andreea Tonciu a oferit noi detalii despre mariajul pe care îl are cu Daniel Niculescu.

Andreea Tonciu și soțul ei, Daniel Niculescu au fost în centrul atenției la începutul lunii mai, când s-a spus că s-au certat la mare. Despre cei doi s-a spus chiar că ar fi la un pas de divorț, însă lucrurile nu stau nici pe departe așa.

Bruneta a acordat un interviu pentru emisiunea Xtra Night Show, pe care Dan Capatos o moderează la Antena 1, unde a oferit detalii despre căsnicia ei.

“Mă cert cu soțul meu. Eu nu m-am căsătorit acum de doi ani de zile ca să destram această relație. Am fost și eu la mare. Soțul meu a știut că plec la mare, a fost și de acord. Am plecat cu sora mea pentru că ea acum are 18 ani și își dorea să ajungă de 1 mai la mare și nu are anturaj. Deocamdată este mică și mama nu prea a lăsat-o să iasă.

Soțul meu a știut că m-am dus la mare. Nu a venit după mine la mare. Am plecat sâmbătă și duminică am fost acasă. Mă cert cu soțul meu, ca orice cuplu, dar nu să ajung la un divorț, deocamdată nu…

Ne certăm de la lucruri minore. Nu mă ajută la cumpărături. Îi pun masa, se ridică și nu și-o strânge. Mă deranjează. Mi-a dat Dumnezeu un băiat opusul meu, dacă era și el vulcanic îți dai seama ce era. Eram mai tare ca Bahmu și ca Prigoană”, a afirmat Andreea Tonciu.

Vedeta, care are o fetiță, a mărturisit că deocamdată nu își mai dorește un copil.

“Deocamdată nu. ce-ar fi să...

Citește pe libertatea.ro