O femeie româncă violată într-un spital din Italia

O femeie româncă în vârstă de 55 de ani, susține că a fost victima unui viol într-un spital din provincia Salerno, Italia. De asemenea, unitatea a încercat să ascundă ceea ce s-a întâmplat.

O femei româncă susține că a fost costrânsă să suporte o violență sexuală în timpul spitalizării sale, din partea unui lucrător socio-sanitar, angajat al unității respective.

În urma celor întâmplate, autoritățile investighează faptele, iar din puținele informații se știe că violența pe care o acuză femeia a avut loc miercuri, 4 iulie. Astfel, după două zile de la viol, în momentul când românca a fost demisă din unitatea sanitară respectivă, a mers la secția de urgență a spitalului din Agropoli unde a fost vizitată de un medic ginecolog. Medicului și lucrătorilor sanitari de acolo, le-a spus întreaga poveste.

Potrivit rotalianul.com, s-a demarat o anchetă, iar femeia a fost nevoită să se supună unor noi investigații de specialitate, de această dată la un alt spital. Așadar, violența a fost confirmată și mai mult decât atât, medicii confirmă ipoteza unui viol.

Citește pe realitatea.net