O nouă înregistrare cu Adrian Țuțuianu. Ironii la adresa lui Manda și Olguța Vasilescu: "Fie prostul cât de prost, mintea vine după post"

O nouă înregistrare cu Adrian Țuțuianu a fost făcută publică de România Tv, în care acesta îi ironizează pe Claudiu Manda și Lia Olguța Vasilescu, în timp ce povește despre discuțiile din CEx. În replică, cei doi au spus că Țuțuianu minte și că discuțiile au decurs altfel.

"Au mai luat cuvântul Olguța Vasilescu care începuse și ea să dea lecții că nu știu și ce. I-am zis cam asa, că face parte din categoria miniștrilor care au senzația că dacă s-au așezat pe un scaun sunt și ei mai deștepți. Era pe vremea comuniștilor o vorbă: «Fie prostul cât de prost, mintea vine după post». A ieșit Claudiu Manda că i-am atacat-o pe doamna (Lia Olguța Vasilescu – n.r.), mi-a spus că e fericit că e contemporan cu mine.

I-am spus că îi folosește. M-a înjurat mai temeinic decât alții", afirmă Adrian Țuțuianu, potrivit înregistrării audio prezentate, miercuri seară, de România Tv.

Citește pe antena3.ro