Oana Roman, petrecere mare la 4 ani de la nuntă. Vedeta va purta rochie de mireasă. “Va fi așa cum mi-aș fi dorit să fie”

Oana Roman, petrecere mare la 4 ani de la nuntă. Vedeta va purta rochie de mireasă. “Va fi așa cum mi-aș fi dorit să fie”
Foto: www.libertatea.ro

Oana Roman, petrecere mare la 4 ani de la nuntă. Vedeta va purta rochie de mireasă și se va distra pe cinste alături de cei dragi, așa cum starea de sănătate nu i-a permis să o facă în ziua în care s-a căsătorit cu Marius Elisei.

Oana Roman a postat un mesaj pe contul de socializare, îm care mărturisește că este foarte emoționată. Mai mult, aceasta le-a arătat admiratorilor, cum va arăta rochia albă pe care o va purta la petrecere.

“Încep să fiu deja ușor stresată pentru evenimentul pe care îl organizez vineri ! Eu Și Marius împlinim 4 ani de la nuntă și pentru ca nunta a avut loc la doar 3 saptamani dupa ce ma operasem ca sa mi salvez viata, totul a fost făcut în mare grabă si nu am reusit sa ne distrăm prea tare, anul ăsta o facem lată. Facem o super petrecere cu prieteni ca sa ne distrăm pe cinste. Voi purta si o rochie ce va fi asa cum mi-as fi dorit sa fie rochia de mireasa care nu a iesit atunci fix cum am visat -o.

Avem o locație de 5 stele si sper ca si prietenii vor fi alături de noi”, a scris Oana Roman pe contul de socializare.

Citește pe libertatea.ro