Omul lui Dragnea a fost concediat, dar rămâne loial…

George Harabagiu, concediat de Liviu Dragnea, după apariția colajului cu Simona Halep pe paginile mai multor organizații PSD, spune că va respecta decizia lui Liviu Dragnea și îi va rămâne loial, potrivit capturilor prezentate de Victor Ponta.

„Vreau sa va multumesc tuturor pentru efortul depus! Sunteti o echipa minunata. V-am cerut intotdeauna mobilizare si disciplina! Tocmai pentru ca eu sunt un om disciplinat! Voi respecta cu sfintenie decizia Presedintelui Liviu Dragnea!

Voi ramane loial lui Liviu Dragnea. Este omul care a procedat absolut corect! Orice greseala trebuie taxată imediat! Din acest moment vă anunt public că potrivit deciziei presedintelui PSD Liviu Dragnea activitatea mea pe acest grup inceteaza imediat. Va doresc multa bafta! Spor si nu uitati: mobilizare si disciplina!”, a scris George Harabagiu pe un grup intern de Whatsapp, potrivit capturilor prezentate de Victor Ponta, pe Facebook.

Dragnea și-a concediat coordonatorul online

Liderul PSD Liviu Dragnea a anunțat, miercuri, că l-a concediat pe coordonatorul online al partidului, George Harabagiu, care ar fi fost responsabil pentru postările de pe conturile de Facebook ale organizațiilor PSD potrivit cărora Simona Halep ar fi fost huiduită pe stadionul Arena Națională.

Mai multe organizații PSD au postat pe Facebook, marți seară, un colaj foto, potrivit căruia ”Simona Halep, marea noastră campioană, a fos...

Citește pe cotidianul.ro