Orban, despre nominalizarea lui Vlase la șefia SIE: Sunt convins că președintele a avut considerente extrem de solide, nu e cel mai mare rău posibil

Orban, despre nominalizarea lui Vlase la șefia SIE: Sunt convins că președintele a avut considerente extrem de solide, nu e cel mai mare rău posibil a spus, joi, președintele PNL, Ludovic Orban.

“Sunt convins că președintele a avut considerente extrem de solide și că a fundamentat această decizie foarte bine. (…) Îl cunosc pe domnul Vlase, nu este cel mai mare rău posibil din PSD”, a spus Orban, joi, într-o conferință de presă.

El a arătat că PNL își va stabili poziția privind votul în Parlament pe această propunere în organismele statutare, evocând posibilitatea ca în luarea unei decizii să fie convocați și parlamentarii liberali.

Orban s-a declarat absolut convins că nu au existat consultări cu PSD pentru nominalizarea lui Gabriel Vlase la șefia SIE.

Deputatul PSD Gabriel Vlase, nominalizat la șefia SIE de către președintele Iohannis. Șeful statului a trimis o scrisoare președinților celor două Camere ale Parlamentului, în care propune numirea în funcția de director al Serviciului de Informații Externe a domnului Petru-Gabriel Vlase. Silviu Predoiu a asigurat conducerea Serviciului începând cu 26 septembrie 2016, după ce Mihai-Răzvan Ungureanu și-a dat demisia din funcție.

Serviciul de Informații Externe a fost condus de Silviu Predoiu, adjunct al Directorului Serviciului de Informații Externe.

Citește pe libertatea.ro