Orban, despre sesizarea făcută la Parchetul General, pe numele lui Dăncilă și Dragnea: ”Am depus-o în calitate de cetățean, nu am acceptat să închid ochii”

Orban, despre sesizarea făcută la Parchetul General, pe numele lui Dăncilă și Dragnea: ”Am depus-o în calitate de cetățean, nu am acceptat să închid ochii la lucruri care afecteazp interesele României”, a declarat președintele PNL, joi, la Iași, într-o conferință de presă.

”Aceasta sesizare este depusă de mine, în calitate de cetățean al României. Am făcut acest demers pentru că l-am considerat o obligație morală pentru mine. Nu am acceptat să ănchid ochii, nu trebuie să fim pasivi când vedem lucruri care afectează interesele României. Sunt lucruri care pot să distrugă imaginea României, să dinamiteze punți construite în zeci de ani, construite între România și alte țări și riscă să pună în pericol interesele României din cauza lui Dragnea și acoliții lui”, a spus Ludovic Orban, despre demersul făcut, în urma scandalului legat de adoptarea în Guvern a unui Memorandum privind mutarea Ambasadei României din Israel, de la Tel Aviv la ierusalim.

El s-a lansat într-un atac la adresa președintelui PSD Liviu Dragnea și a premierului Dăncilă. ”Ceea ce se întâmplă de o bucată de vreme riscă să disctrugă orice brumă de credibilitate pe plan extern, riscă să pună în pericol interese fundamentale ale României, care sunt puse, ca la tarabă la talcioc, pentru interese de natură persoană. Nu am putut să stau pasiv și să mă fac că nu văd că România este făcută praf de pigmei cu lopățica, ca...

Citește pe libertatea.ro