Orban, între Corina Crețu și Guvern

Conflictul dintre comisarul european Corina Crețu și Guvern, pe tema finanțării autostrăzii Iași-Târgu Mureș, este dezbătut de liderul liberal pe Facebook. Într-o postare pe pagina sa de socializare, Ludovic Orban somează Guvernul să depună cerere de finanțare din bani europeni a proiectului.

„Scrisoarea comisarului Corina Cretu, membru PSD, arata clar ca PSD nu vrea sa construiasca autostrada Tg. Mures- Iasi. Refuzul de a utiliza bani europeni pentru finantarea autostrazii arata ca de fapt cei care au fost preferatii alegatorilor din Moldova in ultimii 28 de ani actioneaza premeditat impotriva intereselor romanilor din aceasta provincie istorica, condamnandu- i practic la izolare si saracie.

Somez guvernul sa finalizeze studiul de fezabilitate si sa depuna cerere de finantare catre Comisia Europeana pentru a reusi finantarea din bani europeni a acestui proiect vital nu numai pentru moldoveni, ci si pentru apropierea de Romania si de Europa a basarabenilor”, scrie Ludovic Orban pe Facebook.

Citește pe cotidianul.ro