Pe cine a concediat Donald Trump de la venirea la Casa Albă

Pe cine a concediat Donald Trump de la venirea la Casa Albă. În urma neînțelegerilor de la nivelul administrației prezidențiale, Donald Trump a decis concedierea sau impunerea demisionării mai multor oameni cheie, ultimul dintre ei fiind chiar secretarul de stat Rex Tillerson, scrie The Tehegraph.

Cine a fost concediat de Trump

James Comey

Fostul șef al Biroului Federal de Informații (FBI) a condus o investigație despre campania electorală a lui Trump din 2016, care ar fi beneficiat de ajutorul Rusia la rezultatul final. El a fost concediat de Trump trump în 2016.

În mod cert una dintre cele mai controversate gesturi de-ale lui Trump, demisa lui Comey a trimis unde de șoc la Washington. ”Când m-am decis să o fac, mi-am spus că această poveste cu Rusia este inventată. Este o scuză folosită de democrați pentru că au pierdut alegerile pe care ar fi trebuit să le câștige”, a spus Trump.

Sally Yates

Fostul procuror general al SUA a fost concediată de Trump în ianuarie, după ce a ordonat avocaților Departamentului de Justiție să nu pună în practică interzicerea imigrației.

Președintele SUA a acuzat-o pe Yates de ”trădarea Departamentului de Justiție pentru că a refuzat să pună în practică o obligativitate legală făcută pentru a proteja cetățenii SUA”.

Michael Flynn

Consilierul pe probleme naționale al lui Donald Trump a demisionat în februarie, după dezvălurile care arată că el a ...

Citește pe libertatea.ro