Planul lui Augustin Lazăr pentru Kovesi

Procurorul general Augustin Lazăr ia în calcul posibilitatea de a o delega pe Laura Codruța Kovesi pe o funcție din cadrul Ministerului Public.

Consiliul Superior al Magistraturii a decis miercuri ca fosta șefă a DNA să își continue activitatea la DIICOT Sibiu, unde a lucrat până în anul 2006.

„Procurorii care își încheie activitatea la DNA de regulă își continuă activitatea în cadrul Ministerului Public folosindu-și experiența pe care au dobândit-o la DNA. Este foarte posibil să ne gândim la o activitate care să fie bună și care să aducă un plus Ministerului Public cu experiența câștigată la DNA. Urmează să vedem”, a declarat Lazăr la ieșirea din sediul CSM, întrebat dacă ia în calcul delegarea Laurei Codruța Kovesi pe o funcție în Ministerul Public, potrivit informațiilor news.ro.

Secția pentru procurori a CSM a decis miercuri ca Laura Codruța Kovesi să își continue activitatea de procuror la DIICOT Sibiu, unde avea un loc rezervat, ea plecând de acolo în anul 2006, când a fost numită procuror general.

La ședință, care s-a desfășurat în absența Laurei Codruța Kovesi, au luat parte ministrul Justiției, Tudorel Toader, și procurorul general Augustin Lazăr.

Citește pe cotidianul.ro