Ponta a fost aplaudat în Senat: ”Nu mă huiduiți, că o să zic că ați huiduit-o pe Simona Halep”

"Azi am fost sancționat de către președintele Camerei Deputaților (dl. Liviu Dragnea).

După 4 mandate de deputat (plus ministru și premier) am fost exclus din Comisia de afaceri europene și din Comisia de politică externă", a scris Ponta pe Facebook.

Potrivit acestuia, de acum va face parte din Comisia de abuzuri.

"O să mă ocup să arăt toate abuzurile comise de Puterea actuală - colegii mei de la #ProRomânia au fost toți exilați la Comisia pentru drepturile omului - o să își facă datoria foarte bine și acolo! Răzbunarea este arma prostului (ajuns la Putere), dar #ProRomânia o să lupte în continuare cu și mai multă îndârjire!", a mai scris Victor Ponta.

El a postat și un VIDEO cu momentul în care - aflat la microfonul din plenul Senatului - încearcă să ”mulțumească” pentru aceste schimbări.

”Mulțumesc, domnule președinte. Aș vrea să explic votul meu, pentru că sunt convins că colegii nu știu ce au votat. Pot să mulțumesc .. Nu mă huiduiți, că o să zic că ați huiduit-o pe Simona Halep!” - a spus Ponta, după care a fost aplaudat de colegii senatori.

Afirmațiile au adus critici dure din partea publicului, dar chiar și din partea unor membri PSD.

Senatorul PSD, Ionuț Vulpescu, susține că toți colegii săi ar trebui să își ceară scuze pentru acele postări, iar vicepremierul Paul Stănescu a recunoscut că nu Simona, ci Gabriela Firea a fost huiduită.

Iar Victor Ponta le-a cerut foști...

Citește pe stirileprotv.ro