Ponta, despre PSD: Un partid condus de traseiști impostori de la PD și PRM, de feudali analfabeți și aroganți, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse

„Am intrat în PSD-ul condus de Adrian Năstase și în Guvernul care a dus România în NATO și in Uniunea Europeana. Am condus PSD -ul și Guvernul care în 2012-2015 a scos România din dezastrul economic și social al «epocii Băsescu»!“, scrie Victor Ponta la începutul ultimei sale postări pe Facebook.

Ulterior, fostul premier se lansează într-un atac foarte dur la adresa conducerii formațiunii social-democrate. „Acum mă uit cu mare tristețe la un PSD condus de traseiști impostori de la PD si PRM, de feudali analfabeți și aroganți, de oameni cu milioane de euro din surse ascunse, case, tablouri false, lacuri si fonduri de vânătoare furate de la stat“, mai afirmă Ponta.

Nu în ultimul rând acesta își declară dezamăgirea pentru faptul că simte cum PSD „abuzează“ în prezent de voturile primite în 2016 și „conducerea mafiotizată“ aPSD folosește formațiunea doar pentru „bani, putere și protecție în fața legii“.

Citește pe adevarul.ro