Ponta: E incredibil ca, la 3 ani de la aprobarea finanțării pentru podul peste Dunăre, să nu trimiți la Bruxelles proiectul

"Am reușit să punem în acordul cu Uniunea Europeană, în perioada 2014-2020, finanțarea nu doar a podului pe care și-l dorește toată lumea de zeci de ani, dar și a lucrărilor de infrastructură aferente. După cum știți, domnul Tudose, în ultima zi de mandat, a semnat contractul și, totuși, nu se întâmplă lucrurile. Am verificat la Bruxelles - de mai multe ori, ca să fiu sigur că e adevărat, pentru că nu puteam să cred -, până azi, când sunt la dumneavoastră, la Brăila, la Bruxelles nu a venit niciun proiect pentru finanțare pod peste Dunăre.

Nu există o aplicație pentru finanțarea acestui pod. E incredibil ca, la trei ani de la aprobarea finanțării pentru podul peste Dunăre, să nu trimiți la Bruxelles proiectul. Mi se pare extrem de ciudat și nu înțeleg cum poți să dai drumul la o lucrare fără ca mai întâi să-i prezinți proiectul celui care o finanțează. Nu am mai întâlnit treaba asta și o fi ceva putred aici", a declarat Ponta.

Citește pe romaniatv.net