Ponta: În ședința de guvern vor fi adoptate acte normative urgente; reprezentarea va fi la nivel de miniștri sau împuterniciți

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a anunțat că în ședința Executivului de marți vor fi adoptate acte normative urgente și a precizat că la reuniune vor fi prezenți fie miniștri, fie împuterniciți ai acestora, secretari de stat sau secretari generali din ministere.

"Mâine (marți - n.r.) este ședință de guvern. Se adoptă toate actele normative urgente. Adică am făcut un pic de ordine aici și premierul își face datoria de prim-ministru, eu ca secretar general, ceilalți membri ai Guvernului. Repet, mâine se adoptă acte normative, ordonanțe, hotărâri de guvern, decizii, în așa fel încât țara să fie pe linia de plutire, chiar într-o situație de criză pe care domnul Dragnea a provocat-o din motive pe care, sigur, nu le-a explicat încă, la un moment dat poate o să le explice", a declarat Victor Ponta, luni seară, la România Tv.

Întrebat câți miniștri vor fi prezenți la ședința de marți și dacă printre aceștia se vor regăsi și miniștrii demisionari de la Interne și Dezvoltare Regională, el a răspuns: "Nu, nu, chiar și cele două doamne sunt în exercițiu".

"Doamna Sevil Shhaideh a fost astăzi, inclusiv alături de mine, la ședința pregătitoare. Știți, se face cu secretarii generali (din ministere - n.r.) cu o zi înainte. Toate documentele care intră mâine vor intra cu avizele legale ale miniștrilor și mâine se află la ședință ori ministrul, ori cel desemnat de ministru, se...

Citește pe jurnalul.ro