Ponta: Nu stau mult la Palatul Victoria. Și pe vremea mea, Dragnea a condus partidul. Grindeanu, prea umilit. Calcule pentru miercuri

"Eu sigur nu mă gândeam în urmă cu 6 zile că o să ajung înapoi la Palatul Victoria", a admis actualul secretar general al guvernului Grindeanu, Victor Ponta. "Vreau să fac precizarea și pentru prietenii mei, și pentru dușmanii mei, că nu stau mult de data asta la Palatul Victoria, în funcție, sigur, de lucrurile care se vor întâmpla în zilele următoare mă voi întoarce, evident, la calitatea de deputat", a indicat Ponta.

El a povestit că miercurea trecută a vorbit cu premierul Sorin Grindeanu. "I-am zis - dom'le, sincer, nu mă așteptam să reziști atât de tare la ce ți-au făcut".

Grindeanu i-a răspuns "Bun, dar vino să mă ajuți". Victor Ponta s-a întors atunci în țară.

"Cred că fac un lucru bun, indiferent de rezultatul de miercuri, chiar dacă eu o să fiu singurul care votează împotriva moțiunii, tot împotrivă o să votez pentru că nu mi-aș fi putut imagina în anii - eu am fost doar la PSD deputat, am votat multe moțiuni, dar niciuna împotriva PSD-ului - nu mi-am putut imagina că, fără ca domnul Iohannis să facă ceva, în 2015 știți, îmi cerea demisia - dom'le, acuma domnul Iohannis n-a făcut nimic, era prin America, nu?

În vizită. Îi dăm noi funcția de prim ministru. Nu mi-am putut imagina că un partid, oricum se numește el, PSD sau altfel, are doi premieri în partid, pe Grindeanu și pe Ponta, să-i dea afară pe amândoi în 24 de ore iarăși e o premieră istorică".

Citește pe stiri.tvr.ro