Ponta susține că Dragnea a fost chemat la Parchet pentru că ar fi fost în spatele violențelor din 10 august

Ponta susține că Dragnea a fost chemat la Parchet pentru că ar fi fost în spatele violențelor din 10 august
Foto: www.libertatea.ro

Fostul premier, Victor Ponta a declarat, vineri seara, că Liviu Dragnea a fost chemat la Parchetul General pentru că „toate datele arată că a fost o acțiune premeditată și executată de către ministrul Carmen Dan, sub coordonarea liderului PSD”.

„Sunt aproape doi ani de când domnul Dragnea deține puterea și în Guvern și în Parlament și, în loc să vorbească de lucrurile importante într-o guvernare (…), a vorbit numai de dosare, de stat paralel și tot acolo ajunge, tot la Parchet. (…) Eu nu cred că Dragnea a fost chemat ca să se vadă dacă a fost o lovitură de stat pentru că știu cu toții, este absolut evident pentru orice om de bun simț, că nici n-a fost vorba de patru criminali care-l pândeau la Hilton, nici de lovitură de stat.

(…) Cred că a fost chemat ca martor pentru că, din toate datele care au apărut în public și pe care eu le-am aflat ca fost prim-ministru, acțiunea violentă din 10 august a fost o acțiune premeditată, organizată și executată de către Carmen Dan, nu la conducerea și coordonarea doamnei prim-ministru, care era trimisă în vacanță, ci a domnului Dragnea. Cel care a provocat, a orchestrat, a anunțat cu vreo 3-4 zile înainte de 10 august și a vrut să beneficieze de acele violențe a fost chiar Dragnea și pentru asta, mai devreme sau mai târziu, cu siguranță trebuie să răspundă și legal”, a declarat Victor Ponta.

Citește pe libertatea.ro