Prima apariție publică a Simonei Halep după evenimentele de la Arena Națională. Ce a declarat tenismena

Simona Halep a fost prezentă la un eveniment caritabil organizat de “Salvați Copiii”. Aceasta a fost prima apariție publică a campioanei de la Roland Garros după evenimentele de la Arena Națională.

Liderul mondial în tenis, Simona Halep, a continuat să fie alături de campania de ajutorare a copiilor născuți prematur și în postura de campioană. Ea s-a alăturat acestei cauze în 2015, reușind, până în prezent, să doteze 50 de maternități din țară cu echipamente de specialitate pentru îngrijirea nou-născuților prematur, în valoare de 600.000 de euro.

După revenirea în țară, Simona a petrecut o zi la piscină, iar astăzi a fost prezentă la un eveniment caritabil pentru a demara o noua campanie semnată Dorna și Salvați Copiii, “Job de o Secundă”.

Aceasta a fost prima apariție publică după evenimentul de pe Arena Națională, acolo unde jucătoarea a prezentat bucureștenilor trofeul de la Roland-Garros.

“Părinții mei au fost alături de mine din prima clipă și este cel mai puternic stâlp care m-a ajutat să ajung aici unde sunt astăzi. Părinții sunt foarte importanți, dar și prietenii, antrenorii, echipa mea. Toți oamenii m-au sprijinit, m-au susținut, când intri pe teren te simți rău, dar ei vin cu o vorba bună, îmi dau putere să intru pe teren și să încerc să dau tot ce am mai bun din mine.

Părinții m-au susținut și financiar că să ajung aici și nu m-au certat niciodată. Am avut înțele...

Citește pe libertatea.roTendințe