Primarul Capitalei, Gabriela Firea, sustinatoarea lui Ionut Lupescu in cursa pentru sefia FRF

Primarul Capitalei, Gabriela Firea, a anuntat luni seara ca il sustine pe Ionut Lupescu in cursa pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal.

„Forurile sportive din Romania au nevoie de oameni tineri, dedicati, cu experienta, care stiu ce inseamna performanta si disciplina sportiva, iar dumneavoastra sunteti unul dintre sportivii model ai acestei tari si de aceea va sustin in competitia in care v-ati angajat pentru a ocupa postul de presedinte al Federatiei Romane de Fotbal”, a scris Firea, pe contul ei de Facebook, dupa ce s-a intalnit cu Ionut Lupescu.

La tagurile postarii au fost publicate urmatoarele cuvinte cheie: #officedress #SowAtelier #SustinFabricatInRomania

Aceasta postare vine dupa ce presedintele PSD, Liviu Dragnea, a precizat luni ca nu a spus ca il sustine pe Ionut Lupescu la sefia Federatiei Romane de Fotbal, ci ca, daca este adevarat ca circula o hartie in care este semnatura sa pentru sustinerea lui Razvan Burleanu, acest lucru este „incalificabil”.

"Eu nu votez. (...) Eu nu am spus ca il sustin pe Ionut Lupescu. Eu am spus ca, daca informatiile care mi-au fost transmise ca se foloseste o hartie in care este semnatura mea pentru sustinerea domnului Burleanu sunt adevarate, mi se pare ceva incalificabil. Eu sper sa nu fie adevarate pentru ca n-am semnat asa ceva si nici n-aveam de gand. In rest, cred ca trebuie sa fie alegeri libere la FRF si toti cei care vote...

Citește pe bzi.ro