Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea: Fac un apel la Grindeanu să-și dea demisia. Moțiunea va trece

Primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, a făcut, luni, un apel către premierul Sorin Grindeanu "să facă gestul de onoare de a-și da demisia", precizând că moțiunea de cenzură de miercuri va trece în Parlament "și atunci ce se va alege?".

"Fac un apel în această seară la domnul Sorin Grindeanu să se gândească la români, să se gândească inclusiv la cei care sunt acum de partea dumnealui și nu sunt de partea colegilor din Comitetul Executiv, pentru ei, și să facă gestul de onoare și să-și dea demisia. Este ultima șansă în care să poată să iasă cât de cât cu bruma de onoare care i-a mai rămas domnul Grindeanu pentru că oricum moțiunea miercuri va trece în Parlament și ce se va alege atunci de toată această acțiune iresponsabilă?", a declarat, luni seară, Gabriela Firea, la Antena 3.

Primarul general al Capitalei a mai precizat că, dacă ar fi fost în locul lui Sorin Grindeanu și i s-ar fi retras sprijinul din partea partidului care l-a propus la Palatul Victoria, ar fi plecat din funcție.

Totodată, Gabriela Firea a declarat că Sorin Grindeanu și Victor Ponta au de gând să demareze înființarea unei noi formațiuni politice.

"Aceasta este operațiunea, oameni pentru noul partid", a spus Gabriela Firea.

Edilul a relatat și un episod în care liderii coaliției de guvernare, care s-ar fi întâlnit pentru retragerea ordonanței de urgență 13, au vrut să-l cheme și pe premierul Sorin ...

Citește pe zf.ro