Primele pentru calificarea în grupele UEFA Champions League: "Dacă trecem de Sporting, au în contract 100.000-120.000 de euro!" Becali a anunțat alte două transferuri

FCSB a remizat pe teren propriu, scor 1-1, cu Astra, însă Dică a fost nevoit să folosească o formulă inedită. Jucătorii de bază au fost odihniți pentru meciul cu Sporting Lisabona, turul play-off-ului UEFA Champions League ce se va disputa pe 15 august, în Portugalia. După partida cu giurgiuvenii, Gigi Becali a anunțat primele pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.

De asemenea, finanțatorul FCSB a precizat și că perioada de transferuri nu s-a încheiat: Dică ar mai putea primi cel puțin un fundaș central.

"Dacă trecem de Sporting, au în contract 100.000 – 120.000 de euro, asta cine are în contract, cine nu, nu. E posibi să mai apară fundași centrali: unu sau doi fundași centrali", a declarat Gigi Becali la DigiSport.

Sporting Lisabona - FCSB, meci contând pentru manșa tur a play-off-ului UEFA Champions League, se va disputa marți, în Portugalia, cu începere de la ora 21:45. Returul va avea loc la București, peste o săptămână, tot cu începere de la ora 21:45.

Citește pe prosport.ro