PRO TV LIVE ROMANIA OLANDA (ora 21:00) LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV

PRO TV LIVE ROMANIA OLANDA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV. ROMANIA și OLANDA s-au întâlnit de 13 ori, "tricolorii" reușind o singură, 1-0, la Constanța, meci care practic i-a calificat la Euro 2008. Între cele două echipe s-au mai înregistrat trei egaluri, iar batavii s-au impus de 9 ori. PRO TV transmite, marți, de la ora 21:00, LIVE VIDEO STREAM ONLINE ROMANIA OLANDA.

PRO TV LIVE ROMANIA OLANDA LIVE VIDEO STREAM ONLINE PRO TV. Cosmin Contra vine după două victorii și un egal în primele trei meciuri ca selecționer. "Noi luăm din merite. Că Olanda este slabă, Turcia echipă slabă, iar băieții ăștia nu au niciun merit. La înfrângeri că nu au nicio valoare, că e generație ratată. Când băieții ar trebui lăudați! România nu a lăsat Turcia să joace fotbal, d-aia a fost așa.

Am adus mulți jucători noi pentru a-i vedea. Eu vreau ca la ora începerii Ligii Națiunilor să știu clar pe cine voi conta. Mai avem două ferestre în care voi mai vedea niște jucători", a declarat Cosmin Contra înainte de ROMANIA-OLANDA.

Citește pe romaniatv.net