Procurorul DNA care a provocat un accident rutier era aproape de comă alcoolică

Eugen Stoina, procurorul DNA care a provocat, joi, un accident rutier în București avea o alcoolemie de 3.02 la mie alcool în sânge, ceea ce înseamnă că era aproape de comă alcoolică, au declarat surse pentru Sursa Zilei.

Stoina este cercetat penal de Parchetul General – Secția de Urmărire Penală și Criminalistică – pentru că a urcat băut la volan și a produs un accident rutier, iar procurorul șef al DNA, Laura Codruța Koveși a cerut Consiliului Superior al Magristratorii revocarea acestuia din funcție.

Potrivit martorilor de la fața locului, până la sosirea poliției, Eugen Stoina adormise la volan, cu fața plină de sânge, fiind cu greu scos din mașină.

Procurorul Direcției Națională Anticorupție (DNA) Eugen Stoina, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a provocat un accident de circulație în Capitală. Accidentul s-a produs în București, joi – 11 ianuarie, în jurul orei 15:00, iar în urma impactului nu au rezultat victime care să fie spitalizate.

”Din datele care ne-au fost comunicate, a rezultat faptul că cel care a produs accidentul de circulație, prin aceea că nu a păstrat distanța regulamentară între vehicule, este procurorul Stoina Eugen și că acesta se afla sub influența băuturilor alcoolice. Precizăm că în ziua producerii accidentului, acesta se afla în concediul legal de odihnă pentru perioada 11-12 ianuarie 2018, aprobat de șeful de secție”, se arată într-un com...

Citește pe libertatea.ro