PSD decide luni soarta Guvernului; Tudose și Dragnea își împart taberele

Comitetul Executiv Național al PSD decide luni soarta Guvernului; Tudose și Dragnea își împart taberele, organizațiile județene anunțând, rând pe rând, în cursul zilei de sâmbătă, prin mesaje publice postate pe paginile de socializare, cum se poziționează în războiul dintre șeful Executivului și actuala conducere a partidului

După izbucnirea scandalului din MAI, legat de polițistul-pedofil, premierul i-a transmis ministrului Carmen Dan că nu mai poate lucra cu ea, pentru că l-a mințit. Camrne Dan a ieșit într-o conferință de presă, pentru a demonta acuzațiile aduse de Tudose și a anunțat că nu va demisiona din funcție, pentru că a fost nominalizată la șefia MAI de către partid.

Gestul ministrului a inflamat spiritele în partid. Cele două tabere, ale premierului Tudose și ale președintelui PSD, Liviu Dragnea, cel care a impus-o pe Carmen Dan în Executiv, au început un război pe față, prin declarațiii publice. Tabăra Dragnea a anunțat că poziția lui Tudose în fruntea Executivului este sub semnul întrebării, și a lansat și un înlocuitor pentru acesta: Paul Stănescu, vicepremier și apropiat al lui Dragnea.

UPDATE ora 17.00 Președintele organizației județene Botoșani a Partidului Social Democrat, senatorul Doina Federovici, vorbește despre necesitatea organizării „în cel mai scurt timp” a unui Comitet Executiv al PSD.

”Toți liderii din PSD trebuie să pună pe primul loc cetățenii ...

Citește pe libertatea.ro