PSD organizează un miting mare pentru susținerea „familiei tradiționale”

„Am decis organizarea unui miting mare al PSD pentru susținerea familiei tradiționale. Vreau să organizăm acest miting și am luat și astăzi decizia asta pentru a nu exista niciun echivoc în abordarea pe care o are PSD pe acest subiect”, a declarat Liviu Dragnea.

Și Dumitru Buzatu, liderul organizației PSD Vaslui, a vorbit despre organizarea unui astfel de miting.

„A fost o discuție pentru organizarea acestui miting, urmează ca cei din teritoriu să-și mobilizeze forțele și vom vedea care va fi hotărârea finală. Va fi pentru susținerea familiei și omagierea Centenarului, așa cum s-a discutat. Nu s-a discutat despre vreun miting pentru legile Justiției. Este o activitate a Parlamentului", a spus Buzatu, precizând că mitingul va avea loc în a doua parte a lunii mai.

„Va fi un miting de amploare. Data - în a doua parte a lunii mai. Nu s-a discutat despre acțiunea la nivelul județelor'', a precizat Buzatu.

Camera Deputaților a adoptat, în 9 mai 2017, cu 232 voturi „pentru”, 22 de voturi „împotrivă” și 13 abțineri, inițiativa cetățenească de revizuire a Constituției pe tema definiției familiei, astfel că, potrivit propunerii de modificare, alineatul 1 al articolului 48 din Constituție urmează să aibă următoarea formă: „Familia se întemeiază pe căsătoria liber consimțită între un bărbat și o femeie, pe egalitatea acestora și pe dreptul și îndatorirea părinților de a asigura creștere...

Citește pe money.ro