PSD trimite luni noile propuneri de miniștri la Palatul Cotroceni

Partidul Social Democrat trimite luni, la Palatul Cotroceni, noile propuneri de miniștri pentru portofoliile de la Transporturi, Dezvoltarea Regională și Fondurile Europene, după ce Sevil Shhaideh, Răzvan Cuc, respectiv Rovana Plumb au demisionat din funcții în ședința CExN al PSD de joi seară.

"Au spus că în primul rând nu vor să pună sub semnul întrebării posibilitatea ca PSD să rămână la guvernare și de a afecta activitatea guvernamentală", a spus Dragnea.

Potrivit acestuia, Sevil Shhaideh a spus că vrea să aibă demnitate.

Președintele Klaus Iohannis a anunțat, joi, la fabrica Ford din Craiova, că își dorește un guvern format din "oameni curați", care nu au niciun fel de probleme de integritate.

"Nu mă interesează dacă primesc demisii sau demiteri, important este să fie o echipă guvernamentală care nu are probleme de integritate, o echipă guvernamentală care este dispusă să meargă înainte și să-și facă treaba. (...) Persoanele cu probleme penale nu au ce căuta în primul rând al funcțiilor statului, nimic împotriva persoanelor fizice, dar în politică nu funcționează prezumția de nevinovăție așa cum funcționează în justiție.

Prezumția de nevinovăție funcționează pentru o persoană care merge în fața justiției, pentru un politician care merge în fața poporului contează integritatea, adică să nu fie suspectat de nimic", a mai spus Iohannis.

Citește pe antena3.ro