Reacția lui Dănuț Andrușcă, ministrul Economiei, după ce a fost insultat de Adrian Țuțuianu. ”Nu mă las intimidat de grupurile de interese. Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista”

Dănuț Andrușcă a scris, într-un mesaj pe Facebook, faptul că nu se va lăsa intimidat de „grupurile de interese” care îl denigrează în spațiul public. Ministrul Economiei a afirmat că atacurile îi vizează pe cei care îl susțin pe președintele PSD, Liviu Dragnea.

Reacția lui Andrușcă vine în contextul în care senatorul PSD Adrian Țuțuianu a spus că ministrul Economiei este „atât de prost încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el”

„În spațiul public au apărut, și sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri și reprezintă diverse grupuri de interese. La unele dintre atacuri mă așteptam, la altele nu. Sunt, însă, convins că imaginația și creativitatea celor care au decis să mă transforme într-o țintă nu are limită și voi mai auzi lucruri despre mine la care acum nici nu mă pot gândi”, a scris, pe Facebook, ministrul Economiei, Dănuț Andrușcă, conform Mediafax.

Dănuț Andrușcă a spus că își va apăra onoarea în instanță.

„Când am vorbit în plenul Camerei Deputaților despre «șobolăneli», exact la acest tip de atacuri mă refeream. Poate este o coincidență că tot acest «spectacol» a început exact după ce am demascat, luni, acest mod de a face politică. E clar că am deranjat pe cineva, sau pe mai mulți. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea și demnitatea,...

Citește pe libertatea.ro