Reacția lui Dragnea în scandalul momentului: Îi las să se afunde

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a refuzat, miercuri, să răspundă acuzațiilor lansate de Victor Ponta, liderul social-democraților afirmând însă că îl lase să se afunde și mai mult și că emisiunea la care a participat marți seara a fost ”doar primul episod”, urmând să facă și alte dezvăluiri.

”Îi las să se afunde și mai mult (pe Victor Ponta și pe cei care susțin varianta acestuia – n.r.). Voi continua. Aseară (emisiunea TV de marți seara – n.r.) a fost doar primul episod, aveți răbdare. Urmează (episodul doi -n.r.), și trei și patru”, a spus Liviu Dragnea, întrebat fiind cum răspunde acuzațiilor la adresa sa lansate de Victor Ponta.

Victor Ponta susține că Liviu Dragnea și-ar fi dorit să fie ministru de Interne în guvernul USL, cerându-i în acest sens sprijin lui George Maior, la acel moment șef al SRI. Reacția, după ce Dragnea a declarat că Ponta a primit lista cu membrii Executivului de la Maior.

„Am primit de la Traian Basescu mandatul de a forma Guvernul în seara de vineri 27 Aprilie ! Am mers ulterior la Guvern unde am avut o discutie protocolară cu Mihai Răzvan Ungureanu și pe urmă acasă. Sâmbătă 28 Aprilie am plecat împreuna cu Crin Antonescu și Daniel Constantin la Brașov unde am avut un meeting electoral care fusese deja programat! Pe drum le-am spus celor doi ca am în minte să păstrăm structura guvernului anterior – și dupa alegerile din iarnă să schimbam totul pe...

Citește pe cotidianul.ro