Reacția lui George Harabagiu, după ce a fost dat afară de Liviu Dragnea. „Voi respecta cu sfintenie decizia președintelui Liviu Dragnea! Îi voi ramane loial”

Reacția lui George Harabagiu, după ce a fost dat afară de Liviu Dragnea. Cel considerat omul din spatele campaniei „Simona Halep, huiduită” a precizat că va respecta cu „sfințenie” decizia președintelui PSD Liviu Dragnea căruia îi va rămâne „loial”.

George Harabagiu, cel catalogat de Victor Ponta drept coordonatorul online al PSD și al campaniei „Simona Halep, huiduită”, a fost dat afară de Liviu Dragnea.

„Vreau să vă multumesc tuturor pentru efortul depus! Sunteți o echipă minunată. V-am cerut întotdeauna mobilizare și disciplină! Tocmai pentru că eu sunt un om disciplinat! Voi respecta cu sfințenie decizia Președintelui Liviu Dragnea! Voi rămâne loial lui Liviu Dragnea. Este omul care a procedat absolut corect! Orice greșeală trebuie taxată imediat! Din acest moment vă anunt public că potrivit deciziei președintelui PSD Liviu Dragnea activitatea mea pe acest grup încetează imediat.

Vă doresc multă baftă! Spor și nu uitați: mobilizare și disciplină!”, a scris George Harabagiu în mesajul transmis pe WhatsApp și prezentat pe Facebook de Victor Ponta.

Citește pe libertatea.ro