Reacția lui Nicolae Robu, după ce au fost dezvăluite salariile din Primăria Timișoara

Ce salariu are Nicolae Robu, primarul municipiului Timișoara. Primarul Municipiului Timișoara (PMT), Nicolae Robu, a postat miercuri, 14 februarie, pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care îi atacă pe jurnaliști, după ce în presa locală au apărut informații despre salariile angajaților, inclusiv al lui și al șoferului său, Vasile Paraschiv.

„O NOUĂ DEMONSTRAȚIE DE PENIBIL A UNOR PRETINȘI JURNALIȘTI!

Nu cu mult timp în urmă, spuneam, cu gust amar, că presa, presa care, în opinia mea, ar trebui să joace un rol extrem de important în societate, a ajuns împânzită de indivizi și individe fără minte și fără caracter, care, în loc să informeze, dezinformează, calomniază, de cele mai multe ori. Ei bine, ieri sau alaltăieri, un astfel de neisprăvit care se pretinde jurnalist, a prezentat drept mari descoperiri salariile angajaților Primăriei Timișoara, salarii stabilite prin hotărâre de consiliu local –deci: publice, o dată cu respectiva-, iar în cazul Primarului, prin lege, publică și aceasta.

Astfel, s-a făcut știre națională cât de mari sunt salariile în Primăria Timișoara! O abordare profesională, ar fi arătat că salariile în Primăria Timișoara sunt printre cele moderate, între primăriile comparabile și chiar mici în comparație cu ale altor structuri de administrație publică locală, cum ar fi Consiliul Județean Timiș. Dar, cum cititul este obositor pt unii –de aceea, ei au scr...

Citește pe libertatea.ro