Reacția lui Răzvan Ciobanu după audierea de la DIICOT: „Sunt genul de om care învață din greșelile trecutului”

A apărut reacția lui Răzvan Ciobanu după audierea de la DIICOT, în dosarul “Stupefiante pentru VIP-uri”. Designerul și fosta sa colegă de platou de la emisiunea „Bravo, ai stil!”, femeia de afaceri Raluca Bădulescu, au fost primele VIP-uri care au dat declarații în calitate de martori, joi, 12 iulie, la sediul DIICOT Ploiești, într-un megadosar de trafic de droguri.

La ieșirea de la sediul DIICOT Ploiești, cei doi nu au vrut să comenteze, Raluca Bădulescu spunând că nu face declarații, în timp ce Răzvan Ciobanu a afirmat că nu are nimic de-a face cu acest subiect.

Ulterior, însă, Răzvan Ciobanu a reacționat pe pagina sa de Facebook, „pentru a nu sta în fiecare secundă la telefon”:

„Am să clarific aici: sunt suspect că aș deține droguri de risc pentru consum propriu, fără drept. Droguri pe care le-aș fi procurat de la niște oameni pe care nu i-am întâlnit, cu care nu am vorbit și pe care nu i-am cunoscut VREODATĂ în această viață. Cam atât am de spus, îmi voi exercita dreptul de a mă apăra. Și sunt genul de om care învață din greșelile trecutului”, s-a apărat el, pe rețeaua de socializare.

Luat la ochi de autorități, după ce în urmă cu 10 ani a scăpat basma curată din dosarul „Cocaină pentru VIP-uri”, neavând suficiente probe împotriva sa, Răzvan Ciobanu a recunoscut că s-a drogat cu cocaină. „Am vrut să fiu Mick Jagger”, spunea el atunci.

Acum, surse apropiate anchetei au de...

Citește pe libertatea.ro