Reacția Simonei când stadionul a huiduit-o pe Gabriela Firea

Reacția Simonei când stadionul a huiduit-o pe Gabriela Firea. Peste 15.000 de oameni au fost alături de Halep, luni seara, pe Arena Națională. Campioana de la Roland Garros le-a prezentat fanilor o replică a trofeului.

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a fost huiduită pe Arena Națională, acolo unde aproape 20 de mii de români s-au adunat pentru a o vedea pe noua campioană a turneului de mare șlem de la Roland Garros.

Momentul în care primarul general al capitalei, Gabriela Firea, a ținut un scurt discurs, cei prezenți au huiduit-o, ceea ce a surprins-o pe sportiva noastră, dovadă fiind și expresia feței acesteia.

Gabriela Firea i-a oferit Simonei o plachetă și cheia orașului, însă apoi a părăsit arena înainte de finalul ceremoniei, dezamăgită de reacția suporterilor. “Sunt foarte emoționată, nu m-am așteptat la așa ceva. E un moment deosebit și sunt foarte mândră că sunt româncă. Mereu am crezut că, chiar dacă provin dintr-o țară mai micuță se poate face performantă mare. Peste tot am parte de dumneavoastră, de un public numeros pe oriunde merg“, a spus Simona Halep în fața fanilor prezenți pe Național Arena.

Citește și

VIDEO/ Copil singur acasă care își dă licența în „copiii singuri acasă”. Bianca, studentă la Asistentă Socială în Iași: „Comunitatea nu se implică”

Citește pe libertatea.ro