Rezist, varianta Andrușcă

Ministrul Economiei Dănuț Andrușcă susține, în contextul în care Adrian Țuțuianu a spus că este un ministru „atât de prost, încât nu poate asculta mai mult de 5 minute când vorbește cineva cu el”, că sunt atacuri ce reprezintă diverse grupuri de interese, asigurând totodată: „Nu mă pot ei denigra, cât pot eu rezista”.

„În spațiul public au apărut, și sunt convins că vor continua să apară, o serie întreagă de atacuri la adresa mea. Unele sunt politice, altele sunt personale. Toate vin, însă, din zone gri și reprezintă diverse grupuri de interese. Nu voi ezita să-mi apăr onoarea și demnitatea, inclusiv în instanța de judecată, împotriva tuturor celor care abuzează de decența mea și folosesc tot felul de injurii. Când am vorbit în plenul Camerei Deputaților despre ‘șobolăneli’ exact la acest tip de atacuri mă refeream.

Poate este coincidență că tot acest spectacol a început exact după ce am demascat, luni, acest mod de a face politică. E clar că am deranjat pe cineva, sau pe mai mulți. Repet, sunt un om bine-crescut și cu frică de Dumnezeu, dar asta nu înseamnă că voi tolera la nesfârșit toate insultele din spațiul public care se vehiculează la persoana mea. Nu spun asta ca o amenințare, ci ca o avertizare!”, a scris Dănuț Andrușcă pe Facebook.

Citește pe cotidianul.ro