România – Franța, la Campionatul Mondial de handbal feminin (vineri, ora 19.00, Telekom Sport). Locul 1 e garantat, odihnim titularele? Cristina Neagu: ”Nu ne gândim la medalii”

România – Franța, la Campionatul Mondial de handbal feminin (vineri, ora 19.00, Telekom Sport). Odihnim titularele? Cristina Neagu: ”Nu ne gândim la medalii”!

Înaintea ultimei partide, cu Franța, tricolorele sunt sigure de calificarea de pe primul loc. În funcție de rezultatul meciului de vineri din Grupa B, Cehia – Ungaria, vom cunoaște și care dintre cele două echipei ar urma să fie adversarul tricolorelor.

Clasamentul grupei A

1. România 8p (+20)

2. Slovenia 6p (+11)

3. Franța 5p (+28)

4. Spania 4p (+19)

——-

5. Angola 0p (-21)

6. Paraguay 0p (-57)

Clasamentul grupei B

1. Norvegia 8p

4. Suedia 6p

3. Ungaria 4p

4. Cehia 4p

—-

5. Polonia 2p

6. Argentina 0p

După patru victorii în grupa și poziția de lider în grupa A, Cristina Neagu, liderul naționalei României, îndeamnă la prudență.

Mai ales că a fost destul de greu cu Angola, joi.

„A fost greu, suntem și puțin obosite, poate am fost și puțin relaxate. Ne gâdnim la meciul din optimi, încercăm să ne concentrăm, pentru că despre asta cred că a fost vorba mai mult în această seară, despre concentrare. Mă bucur că am reușit să înscriu acele goluri, deși nu a fost chiar ziua mea și nici a echipei. O echipă mare câștigă și când joacă prost. Au fost meciuri multe în care am jucat prost și am terminat prost, pierzând, dar la acest turneu și când am jucat prost ne-am păstrat încrederea până la final și am reușit să câștigăm.

Sunt feri...

Citește pe libertatea.ro