România – Serbia, în Liga Națiunilor (duminică, ora 16.00, Arena Națională). Săpunaru: ”Suporterii să fie alături de noi”. Contra: ”Contează rezultatele, nu jocul”. Unde se mai găsesc bilete

România – Serbia, în Liga Națiunilor (14 octombrie, Arena Națională, ora 16.00). Partida e vitală pentru ierarhia finală a Grupei 4 din Seria C a competiției.

România – Serbia

Echipa probabilă: Tătărușanu – Cr. Manea, Tamaș, Săpunaru, Toșca (Bancu) – R. Marin, T. Băluță – Rotariu, N. Stanciu, Mitriță – Keșeru.

Foto: Dumitru Angelescu

Vezi galeria foto + 8+ 8

ACTUALIZARE 13 octombrie. Conferința de presă a lui Cosmin Contra.

„Ca antrenor mi-aș dori să am 3-0 în anumit minut și să stau liniștit. Încă nu suntem în măsură să facem acest lucru și trebuie să suferim la fiecare meci.

Băieții reacționează de fiecare dată când au un moment mai greu și asta arată forța acestui grup, ceea ce poate înainte nu se întâmpla, inclusiv în epoca mea. Acum se pare că echipa națională are forța asta, să revină în meci. Mulți sunt jucători tineri și probabil nu au jucat cu asemenea presiune, încercăm să ajungem la ora jocului cu temele făcute.

„Nu știu dacă ne-ar conveni un egal, noi ne dorim să câștigăm mâine. Eu cred că la echipa națională primează și rezultatul. Îmi doresc să ne calificăm la Campionatul European și contează rezultatele, nu jocul echipei”.

Conferința lui Cristi Săpunaru.

„Serbia este favorita grupei, are jucători care evoluează la cluburi bune din străinătate și are un avantaj față de noi. Cred că echipa României a dat dovadă de caracter în meciul cu Lituania. Am câștigat un m...

Citește pe libertatea.ro