Rusia – Arabia Saudită, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial de fotbal 2018 (joi, 14 iunie, ora 18:00, TVR 1, TVR HD)

Rusia – Arabia Saudită, meciul de deschidere de la Campionatul Mondial de fotbal 2018 (joi, 14 iunie, ora 18:00, TVR 1, TVR HD). Cele două echipe fac parte din Grupa A, alături de Egipt și de Uruguay.

Rusia – Arabia Saudită

Meciul de deschidere al cele de-a 21-a ediție a Campionatului Mondial are loc pe stadionul Lujniki din Moscova, care are o capacitate de 89.318 de locuri.

Naționala Rusiei este favorită contra Arabiei Saudite și luptă pentru calificarea în optimi cu selecționata Uruguayului, ajunsă în optimi de finală în 2014, și cu reprezentativa Egiptului, campioana Asiei.

Selecționerul Arabiei Saudite, argentinianul Juan Antonio Pizzi, mizează doar pe jucători care evoluează la echipe din campionatul intern, cei mai mulți provenind de la cluburile Al Ahli și Al Hilal. Arabia Saudită a participat ultima oară la CM în 2006.

Artistul britanic Robbie Williams și soprana rusă Aida Garifullina vor delecta publicul la ceremonia de deschidere.

Lor li se va alătura Ronaldo, câștigător de două ori al Cupei Mondiale cu Brazilia, în cadrul unui show care va avea loc joi, la doar 30 de minute înainte de începerea primului meci dintre Rusia și Arabia Saudită.

“Sunt atât de fericit și încântat să mă întorc în Rusia pentru un astfel de recital unic”, a declarat Williams.

“Am făcut multe în carieră, însă să deschid Cupa Mondială Fifa pentru 80.000 de fani prezenți pe stadion și pentru ...

Citește pe libertatea.ro