Sanda Ladoși vorbește despre căsnicia sa. „Cu suișuri și coborâșuri”

Cântăreața Sanda Ladoși a făcut mărturisiri despre Ziua Îndrăgostiților, dar și despre viața și căsnicia sa în cadrul unui interviu pentru un post de televiziune.

Sanda Ladoși este căsătorită de foarte mulți ani cu Ștefan Tache, cel alături de care a fost săltată de DIICOT în luna noiembrie a anului trecut.

De ziua Îndrăgostiților, Sanda Ladoși a acordat un intervi pentru postul de televiziune Antena Stars, în care a mărturisit că nu este înnebunită după Valentine’s Day.

„Declarații în dragoste, în mod special, n-aș putea să spun că am reținut ceva de-a lungul timpului, eu sunt romantică dacă vrei, dar, totuși, la mine faptele vorbesc. Iar Valentine’s Day nu este o sărbătoare cu care să fiu obișnuită, pentru că nu e a noastră. 19 ani, anul acesta.

O căsnicie ca toate celelalte, cu suișuri și coborâșuri, pentru că nu există viață lină nicăieri. Cred că până la urmă trebuie tratat cu maturitate orice problemă care apare, în măsura în care se poate. Eu am crescut cu valorile noastre vechi, Dragobetele nici ăla nu era pe vremea când eu eram copil, o tratez precum o chestie comercială și trece.

Am avut o viață destul de tumultoasă, am muncit foarte mult, am fost foarte mult plecată…. Am făcut mult sport, tonifiere, la mine asta e rețeta. Pe perioada rece am mai lăsat-o cu alergatul, mi-e teamă să nu mă îmbolnăvesc.

Mănânc de toate, dar nu mănânc mult, am avut o perioadă destul de...

Citește pe libertatea.ro