Scandal în PSD: Țuțuianu: O nouă schimbare de guvern ar fi o sinucidere politică

Președintele Comisiei SRI, senatorul PSD Claudiu Manda, a solicitat convocarea urgentă a CExN al partidului, precizând că o impune situația din ultimele zile, la acest apel raliindu-se fostul ministru al Fondurilor Europene, Rovana Plumb, și liderul PSD Neamț, Ionel Arsene. De asemenea, aceeași solicitare au făcut-o primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, filiala din Vaslui a PSD și social-democrații din județul Olt.

Adrian Țuțuianu: O nouă schimbare de guvern ar fi o sinucidere politică pentru PSD

O nouă schimbare de guvern ar fi o sinucidere politică pentru PSD, avertizează fostul ministru al Apărării, Adrian Țuțuianu, care crede că performanțele economice înregistrate în 2017 au fost, în mare parte, anulate de conflictul intern.

Senatorul PSD, Adrian Țuțuianu, a scris, sâmbătă, pe pagina sa de facebook, că „a luat act de intenția convocării ședinței Comitetului Executiv Național pentru ziua de luni, 15.01.2018, la cererea mai multor lideri ai partidului”, declarându-se „îngrijorat” de evoluțiile interne din partid.

„Sunt îngrijorat cu privire la evoluțiile interne din partid și cred că ne aflăm într-un moment de răscruce. Performanțele economice înregistrate în anul 2017, creșterile de salarii și pensii și alte lucruri bune ale guvernării au fost, în bună parte, anulate de conflictul intern. Consiliile Județene, primarii, oamenii din județe au nevoie de un guvern c...

Citește pe money.ro