Scandal la Iași. Florin Prunea, atac la noii investitori: „Niște escroci! Aici se spală bani! Să vadă FIFA și UEFA!”

E scandal la Iași. Clubul din Copou are în acest moment doi președinți și doi antrenori. Florin Prunea, fostul președinte al CSM Politehnica Iași, a fost prezent sâmbătă la reunirea echipei, deși noul președinte Adrian Ambrosie zice că i-a trimis fostului portar rezilierea contractului printr-un executor judecătoresc. Prunea a fost însoțit de antrenorul concediat, Eugen Neagoe, care nu s-a intersectat însă cu Flavius Stoican, tehnicianul noii conduceri.

„Cer in mod oficial ca membru in Comitetul Executiv al FRF, ca fost international, ca presedinte de club, o ancheta imediata la ceea ce se intampla la club! Este fara precedent! Nu am mai vazut si am atatia ani in fotbal, ca jucatorii sa se prezinte la pregatire si sa nu aiba unde sa se dezbrace. Sa nu aiba echipament si sa stam pe teren de vorba.

Daca nu se va face acest luru, inseamna ca Burleanu si cu Ambrosie, angajatul FRF, antrenor la U17, au o intelegere sa isi bata joc de ceea ce inseamna jucatorii lui Poli Iasi.

Cer public sindicatului fotbalistuilor, daca mai exista, sa se sesizeze si incepand de maine sa se deplaseze aici. Si sa vada jucatorii, de care eu sunt mandru, ca s-au prezentat la locul lor de munca si nu sunt lasati sa isi faca meseria”, a declarat Prunea pentru Dolce Sport.

Scandal la Iași. Prunea: ”Ambrosie nu e sănătos la cap!”

Prunea îi acuză pe noii investitori, firma de impresariat Fobal Hebdo, că au...

Citește pe libertatea.ro