Ședință la PSD. Patru miniștri și-ar fi depus demisiile. Mihai Tudose și Liviu Dragnea pregătesc o conferință de presă comună

Joi se tranșează cel mai mare scandal politic din ultimele luni. Liderii PSD s-au întâlnit în ședință, să decidă dacă și ce miniștri acceptă să remanieze premierul Mihai Tudose.

Potrivit declarațiilor făcute de premier, primii viziați ar trebui să fie membrii Guvernului care au probleme cu DNA, dar nu sunt singurii. Vicepremierul Sevil Shhaideh, ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb și ministrul pentru Relația cu Parlamentul, Viorel Ilie. Pe listă, însă, s-ar mai afla și Ilan Laufer și Răzvan Cuc.

Călin Popescu Tăriceanu nu vrea să renunțe la Viorel Ilie, ministrul pentru Relația cu Parlamentul. ALDE amenință chiar și cu retragerea de la guvernare, dacă acesta este luat de la minister.

UPDATE 21.15 - Mihai Tudose și Liviu Dragnea pregătesc o conferință de presă comună, a anunțat Mihai Gâdea la ”Sinteza Zilei”, ceea ce ar putea însemna un armistițiu între cele două tabere.

UPDATE 21.05 - Vicepremierul Sevil Shhaideh - ministrul Dezvoltării regionale, ministrul delegat pentru Fonduri Europene Rovana Plumb, ministrul Transporturilor Răzvan Cuc, dar și ministrul pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat, Ilan Laufer, ”s-au pus la dispoziția partidului”, potrivit lui Robert Kiss, reporterul Antena 3. Ședința este însă departe de a se termina și, deocamdată nu s-a luat nicio decizie în privința demisiilor acestora.

UPDATE 20.43 - Sunt informații că vicepremierul Sev...

Citește pe antena3.ro