Senatorul USR Mihai Goțiu ar fi fost bătut în timpul unei emisiuni tv de sociologul Mirel Palada. Goțiu nu avea însă semne vizibile de violență

Senatorul USR Mihai Goțiu susține că a fost bătut cu pumnii și picioarele în pauza publicitară a unei emisiuni la o televiziune de știri. Agresorul ar fi sociologul Mirel Palada, fost consilier al lui Victor Ponta.

"Mâine dimineață mă duc la poliție. Vreau să mă liniștesc în acest moment. Mâine va fi zi o lungă. Probabil, din cate am înteles, cei de la B1 vor prezenta imaginile mâine.

Am fost lovit cu pumnii și picioarele după ce i-am atras atenția lui Palada, de mai multe ori, la modul cum vorbeste. M-a lovit cu pumnul în gură. Sunt în regulă, am suferit lucruri și mai rele", a spus Mihai Goțiu într-o intervenție la Realitatea TV.

Palada pare să fi fost provocat în direct de Goțiu, care l-a făcut de mai multe ori nesimțit pentru faptul că îl întrerupea. "

M-am săturat de nesimțiți care vorbesc peste tine. Asta e definiția de dicționar. În pauză, domnul Palada mi-a spus să nu îi mai spun nesimțit. I-am spuscă asta e definiția, moment în care a sărit cu pumnii. Mi-a dat doar un pumn în gură, am observat o julitură la picior", a spus Goțiu. Acesta nu avea însă semne vizibile ale agresiunii.

Incidentul a fost confirmat și de moderatoarea emisiunii, Nadia Ciurlin, după pauza publicitară.

Citește pe antena3.roTendințe