Senzaționala poveste a lui Romario Moise. Tatăl e Beckenbauer, fratele fotbalist la Astra II e Antonio!

Senzaționala poveste a lui Romario Moise. Tatăl e Beckenbauer, fratele – fotbalist la Astra II e Antonio! Romario a marcat primul gol în Liga I, în FCSB – Astra 1-1, de sâmbătă.

Adept al principiului rotației, Edward Iordănescu a surprins sâmbătă seară, pe Arena Națională. În spatele vârfului camerunez Abang, Edi i-a plasat pe mai cunoscutul Alexandru Ioniță (22 de ani), dar și pe tinerii Romario Moise (20 de ani) și Valentin Gheorghe (20 de ani).

Tocmai Romario Moise, care l-a avut adversar pe FCSB-istul Romario Benzar (!) a deschis scorul în minutul 7.

Romario Moise: ”Noi ne bucurăm la fiecare punct adunat în clasament. Ni s-a cerut să jucăm cu personalitate. Puteam poate mai mult, dar s-a simțit și oboseala. De fiecare dată când intru pe teren, încerc să dau totul. Sunt bucuros, este primul meu gol în Liga 1. Prenumele meu vine de la celebrul jucător brazilian. Sunt născut în 1995, iar în 1994 Romario a câștigat cu Brazilia Cupa Mondială”.

Asta a fost declarația oficială a mijlocașului ofensiv de la Astra. Senzaționala poveste a lui Romario Moise e alta. Pe tatăl său îl cheamă Beckenbauer, iar pe frate, Antonio. De la Antonio Conte (5 titluri și Cupa Campionilor și Cupa UEFA cu Juventus, ca jucator, trei titluri ca tehnician; actualul antrenor al campioanei Angliei, Chelsea)! Fotbalistul atacat brutal de la Hagi la Euro 2000, în Italia – România 2-0, în sferturi.

Probabil...

Citește pe libertatea.ro